http://www.swanlakefelt.com
Home > Products > Printed Felt Carpet > Design Good Wearability Nonwoven Runner Rug Mat

Design Good Wearability Nonwoven Runner Rug Mat

    Payment Type: L/C,T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Order: 1 Square Meter
    Delivery Time: 10 Days
Basic Info

Material: Polyester / Viscose

Usage: Shoes, Garment, Home Textile

Feature: Anti-Bacterial, Breathable, Eco-Friendly

Pattern: Plain

Technics: Needle-Punched

Width: 58/60"

Grade: Imported

OEM: ACCEPTABLE

Additional Info

Packaging: Plastic bag inside, Poly bag outside

Productivity: 1000 sqm per day

Brand: Swan Lake

Transportation: Ocean,Land,Air

Place of Origin: Jiangsu / China

Supply Ability: 2500 sqm per day

Certificate: ISO9001

Product Description

Design Good Wearability Nonwoven Runner Rug Mat

Goods feature

Brand Name: SwanLake

Surface material: Polyester

Backing: Anti-slip PVC dots backing

Item: Printed Carpet

Technics: Nonwoven

Pattern Technique: Printed

Place of Origin: Jiangsu China (Mainland)

Min Order Quantity: 1 piece

FOB Port: shanghai

Supply Type: Make-to-Order

PVC MAT ADVANTAGE:
High quality PVC backed Durable Soft surface
water proof, Anti-slip, durable, washable
Traps dirt, water proof, Anti-slip.
durable, washable & comfortable

Detail Images


We highly hope to establish business relations with your esteemed company on the basis of mutual benefit in an earlier date.We will submit our best price to your upon receipt of your concrete inquiry.


About Us

SUZHOU SWAN LAKE FELT CO., LTD. has been manufacturing textile products since 1996.

SWAN LAKE is the manufacturer with full in house capabilities of designing, developing and producing needle punched non woven fabrics, home textile carpets and industrial heat resistant felt. We recently have 6 sets of non woven production lines, 20 carpets production lines and 5 industrial felt production lines, 2 anti slip dotted machines (Chinese widest dotted machine).

SWAN LAKE is a leading producer and supplier of high quality needle punched non woven fabrics, our products have applied in home textile, civil engineering, transportation, construction, garment industry. We have over decades` experience in needle punched non woven fabrics production.

With the cooperation of the researchers and engineers from China Textile University, in early 2000, SWAN LAKE has invested the new production lines for high temperature applications include aluminum and steel production, chemical, pharmaceutical industries, food industry and the precise instrument areas.

Based on the rich experience in non woven technology industry, we have expanded our product range and launched a modern plant for home carpets and rugs production recent years. We provide backing materials for our own carpets and rugs, in this way, the quality of our home textile can be guaranteed all the time.

Devotion makes the profession. We wish to be your business partner in the near future.

company


Q&A

1. Question: Is there a minimum order quantity?
Answer: No, we produce starting from one piece. An ideal order quantity for production would be 100sqm or more.

2. Question: What's the size for a logo mat?
Answer: Our Custom Logo Mats come in Standard widths of 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm. Special widths and shapes are subject to a surcharge.

3. Question: Are there exact color values for the background color?
Answer: In the color chart you can find the color values for the exact identification of the color (RGB and Pantone) for your individual mat (background as well as motive). Other colors or 4c-printing is also workable.

4. Question: What about the graphic design?
Answer: The logo or the text is centered as big as possible on the mat except you order something else. The colors of logo or text are chosen from our standard color chart – as similar to the colors of your logo as possible. If you don`t want the original color of your logo for the mat, you can choose another one from our color chart.

5. Question: What kind of file request to do a logo mat?
Answer: Image-files: JPG, TIF, PSD or EPS; BMP, PCX, scanned images (at least 300 DPI, bright, minimum 10x15cm).
Please note: All layouts are produced centered and as big as possible if not ordered otherwise. Sometimes layouts have to be adapted to the process of production. Usually these adaptations affect the text. Letters have to be at least 4 cm to be readable on the mat. Avoid combinations of very similar colors with little contrast, e.g. marine and black.

6. Question: How does the printing of mats work?
Answer: The blank mats are basically white. They get printed with your individual design according to requirements. The method is quite similar to ink jet printing. Therefore please check your available surface and the release motive very accurately.

7. Question: Do the mats have an edging?
Answer: Mats always have an edging made of rubber, except you want a mat without edging. Due to this edging the mat lies plainly on the floor. The material is firm; the mats can be cut without being frazzled. This is possible but not recommended because of the danger of stumbling.

8. Question: How many colors can accept?
Answer: Our mats can be printed around 12 colors and the pricing is same no matter there is one color or 12 colors.


Packing & Delivery

Shrink Plastic bag/ Poly bag/ Carton/ Pallet.

Depend on the size of the carpet and the clients requirements.

OEM is Acceptable.

We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.

Within 500 square meters, we will arrange the delivery with 7 days after we receive the initial deposit.


Service

Our marketing planning highlights the principle of satisfying every customer. So, we are doing our best to give quick our goods and after-sales service to users. We will listen to customers in their point of view, looking for their needs and with this, we will develop our product better.
Our good reputation, excellent services and reliable quality have won the trust of customers in local and aboard. Our sales network has successfully covered Vietnam and some countries in the world such as Germany, Japan, United State, France and Korea.
We try our best to serve you and look forward to your cooperation with perfect quality and tireless pursuit.
For further information please don't hesitate to contact us.

Looking for ideal Good Wearability Rug Mat Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Nonwoven Runner Rug are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Nonwoven Runner Mat. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Printed Felt Carpet

Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Communicate with Supplier?Supplier
Jo Xu Ms. Jo Xu
What can I do for you?
Contact Supplier