http://www.swanlakefelt.com
Home > Products > Printed Felt Carpet > 3D High Digital Printing Sea World Pattern Floor Carpet

3D High Digital Printing Sea World Pattern Floor Carpet

    Payment Type: L/C,T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Order: 1 Square Meter
    Delivery Time: 10 Days
Basic Info

Material: Chemical Fiber

Usage: Exercise, Tapestry, Prayer, Bath, Outdoor, Hotel, Commercial, Decoration

Technics: Printed

Thickness: 6mm

Design: Modern

Feature: Wrinkle-Resistant, Anti-Bacteria, Corrosion-Resistant, Adhesive Protective, Anti-Slip

Product Form: Carpet

Installation Location: Floor Carpet

OEM: ACCEPTABLE

Additional Info

Packaging: Plastic bag inside, Poly bag outside

Productivity: 1000 sqm per day

Brand: Swan Lake

Transportation: Ocean,Land,Air

Place of Origin: Jiangsu / China

Supply Ability: 2500 sqm per day

Certificate: ISO9001

Product Description

3D High Digital Printing Sea World Pattern Floor Carpet

New Fashion Style Sea World and Universe 3D Pattern Indoor Carpet or Wall Tapestry


Do you want to have some unique little thing in your house?

Choose us!


The MOQ is from ONE PIECE

Get Your Own Design?

Sure!

Three Step to Get Your OWN DESIGN

Step 1: Send Your design to us!

Step 2: Choose your OWN FABRIC from our special series!

Step 3: Choose your OWN DOTS PATTERN on anti-slip non woven backing!


Advantages

  • Advanced Full Color Jet Digital Printed Equipment;
  • With unique printed tech, prevent fading with fashion pattern;
  • Easy to clean. Dry quickly. Good wearability. Launder Well;
  • With Anti Slip Backing;
  • High Quality NBR backing is Slip-resistant effectively;
  • Antistatic, Anti-bacterial, Mildew proof, kindly to child;
  • Waterproof, oil-proof and stain resistance.


Detail Images

4A470173-6E25-4554-BB06-C72A737798C6


Q&A

1. Question: Is there a minimum order quantity?
Answer: No, we produce starting from one piece. An ideal order quantity for production would be 100sqm or more.

2. Question: What's the size for a logo mat?
Answer: Our Custom Logo Mats come in Standard widths of 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm. Special widths and shapes are subject to a surcharge.

3. Question: Are there exact color values for the background color?
Answer: In the color chart you can find the color values for the exact identification of the color (RGB and Pantone) for your individual mat (background as well as motive). Other colors or 4c-printing is also workable.

4. Question: What about the graphic design?
Answer: The logo or the text is centered as big as possible on the mat except you order something else. The colors of logo or text are chosen from our standard color chart – as similar to the colors of your logo as possible. If you don`t want the original color of your logo for the mat, you can choose another one from our color chart.

5. Question: What kind of file request to do a logo mat?
Answer: Image-files: JPG, TIF, PSD or EPS; BMP, PCX, scanned images (at least 300 DPI, bright, minimum 10x15cm).
Please note: All layouts are produced centered and as big as possible if not ordered otherwise. Sometimes layouts have to be adapted to the process of production. Usually these adaptations affect the text. Letters have to be at least 4 cm to be readable on the mat. Avoid combinations of very similar colors with little contrast, e.g. marine and black.

6. Question: How does the printing of mats work?
Answer: The blank mats are basically white. They get printed with your individual design according to requirements. The method is quite similar to ink jet printing. Therefore please check your available surface and the release motive very accurately.

7. Question: Do the mats have an edging?
Answer: Mats always have an edging made of rubber, except you want a mat without edging. Due to this edging the mat lies plainly on the floor. The material is firm; the mats can be cut without being frazzled. This is possible but not recommended because of the danger of stumbling.

8. Question: How many colors can accept?
Answer: Our mats can be printed around 12 colors and the pricing is same no matter there is one color or 12 colors.


Our Service

Free sample can be provided for quality evaluation.

Professional and experienced technical guidance and service can be provided.

For the order less than 1000 square meter, the lead time would be less than 7 days.

Looking for ideal Sea World Carpet Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the 3D Sea World Carpet are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Fashion Design Floor Carpet. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Printed Felt Carpet

Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Communicate with Supplier?Supplier
Jo Xu Ms. Jo Xu
What can I do for you?
Contact Supplier