http://www.swanlakefelt.com
Home > Products > Printed Felt Carpet > Digital Printing Decoration Felt Carpet

Digital Printing Decoration Felt Carpet

    Payment Type: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Order: 5000 Square Meter
    Delivery Time: 15 Days
Basic Info

Material: Chemical Fiber, 100% Polyester

Usage: Exercise, Outdoor, Decoration, Home

Technics: Non-woven, Digital Printing

Thickness: 10mm

Design: Modern, Pattern

Feature: Wrinkle-Resistant, Anti-Bacteria, Corrosion-Resistant, Anti-Slip

Product Form: Carpet

Installation Location: Floor Carpet

Size: Customized

OEM: ACCEPTABLE

Back: PVC/EVA/Silicone Dots

Additional Info

Packaging: Plastic Bag inside, Carton outside

Productivity: 5000 SQM per Day

Brand: Swan lake

Transportation: Ocean,Land,Air

Place of Origin: Jiangsu / China

Supply Ability: 000 SQM per Day

Certificate: ISO9001

Product Description

Digital Printing Decoration Felt Carpet

Product Information

Material

100% polyester

Thickness

3-8mm

Backing Material

Non woven fabric with PVC / EVA / Silicone Dots

Size

40x60, 45x75, 50x80, 45x110, 45x120cm or Customized

Design

Modern, Pattern or customized

Color

Pantone color card, CMYK(4colors process), full color printing

  • Advanced Full Color Jet Digital Printed Equipment;
  • With unique printed tech, prevent fading with fashion pattern;
  • Easy to clean. Dry quickly. Good wearability. Launder Well;
  • With Anti Slip Backing;
  • High Quality NBR backing is Slip-resistant effectively;
  • Antistatic, Anti-bacterial, Mildew proof, kindly to child;
  • Waterproof, oil-proof and stain resistance.


Detail Images

Carpet 1

carpet 2

carpet back


Q&A

1. Question: Is there a minimum order quantity?
Answer: No, we produce starting from one piece. An ideal order quantity for production would be 100sqm or more.

2. Question: What's the size for a logo mat?
Answer: Our Custom Logo Mats come in Standard widths of 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm. Special widths and shapes are subject to a surcharge.

3. Question: Are there exact color values for the background color?
Answer: In the color chart you can find the color values for the exact identification of the color (RGB and Pantone) for your individual mat (background as well as motive). Other colors or 4c-printing is also workable.

4. Question: What about the graphic design?
Answer: The logo or the text is centered as big as possible on the mat except you order something else. The colors of logo or text are chosen from our standard color chart – as similar to the colors of your logo as possible. If you don`t want the original color of your logo for the mat, you can choose another one from our color chart.

5. Question: What kind of file request to do a logo mat?
Answer: Image-files: JPG, TIF, PSD or EPS; BMP, PCX, scanned images (at least 300 DPI, bright, minimum 10x15cm).
Please note: All layouts are produced centered and as big as possible if not ordered otherwise. Sometimes layouts have to be adapted to the process of production. Usually these adaptations affect the text. Letters have to be at least 4 cm to be readable on the mat. Avoid combinations of very similar colors with little contrast, e.g. marine and black.

6. Question: How does the printing of mats work?
Answer: The blank mats are basically white. They get printed with your individual design according to requirements. The method is quite similar to ink jet printing. Therefore please check your available surface and the release motive very accurately.

7. Question: Do the mats have an edging?
Answer: Mats always have an edging made of rubber, except you want a mat without edging. Due to this edging the mat lies plainly on the floor. The material is firm; the mats can be cut without being frazzled. This is possible but not recommended because of the danger of stumbling.

8. Question: How many colors can accept?
Answer: Our mats can be printed around 12 colors and the pricing is same no matter there is one color or 12 colors.



Our Service

Free sample can be provided for quality evaluation.

Professional and experienced technical guidance and service can be provided.

For the order less than 50000 square meter, the lead time would be less than 7 days.


Looking for ideal Digital Printing Felt Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Decoration Felt Carpet are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Wall Printing Felt. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Printed Felt Carpet

Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Communicate with Supplier?Supplier
Jo Xu Ms. Jo Xu
What can I do for you?
Contact Supplier