http://www.swanlakefelt.com
Home > Products > Printed Felt Carpet > Customized Digital Printing 3D Indoor Floor Carpet

Customized Digital Printing 3D Indoor Floor Carpet

    Payment Type: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Order: 5000 Square Meter
    Delivery Time: 15 Days
Basic Info

Material: Chemical Fiber, 100% Polyester

Usage: Outdoor, Decoration, Home, Exercise

Technics: Non-woven, Digital Printing

Thickness: 10mm

Design: Modern, Pattern

Feature: Wrinkle-Resistant, Anti-Slip, Corrosion-Resistant, Anti-Bacteria

Product Form: Carpet

Installation Location: Floor Carpet

Back: PVC/EVA/Silicone Dots

Size: Customized

OEM: ACCEPTABLE

Additional Info

Packaging: Plastic Bag inside, Carton outside

Productivity: 5000 SQM per Day

Brand: Swan lake

Transportation: Ocean,Land,Air

Place of Origin: Jiangsu / China

Supply Ability: 000 SQM per Day

Certificate: ISO9001

Product Description

Customized Digital Printing 3D Indoor Floor Carpet

Product Information

Material

100% polyester

Weight

1100g/sqm, 1200g/sqm or customized

Backing Material

Non woven fabric PVC / EVA / Silicone Dots

Size

Customized

Design

Modern, Pattern or customized

Color

Customized


Quick Q&A

1. Question: What is your MOQ?

Answer: ONE piece!

2. Question: Do you have the limitation of the size?

Answer: Our Custom Logo Mats come in Standard widths of 40, 60, 70, 83, 103, 136, 200cm. The maximum width we can do is FOUR METERS!

3. Question: Are there exact color values for the background color?

Answer: In the color chart you can find the color values for the exact identification of the color (RGB and Pantone) for your individual mat (background as well as motive). Other colors or 4c-printing is also workable.

4. Question: What kind of file request to do a logo mat?

Answer: JPG, TIF, PSD or EPS, BMP, PCX. All layouts are much bigger, much better.

5. Question: How many colors can accept?

Answer: 12!

6. Question: How about the Shipping?

Answer: We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.


Detail Images

Carpet 1

carpet 2

carpet back


Quick Q&A
1. Question: What is your MOQ?
Answer: 1 ton!

2. Question: Do you have the test sample?
Answer: Yes. We are pleased to supply samples to test and check quality, mixed sample order is avaliable

3. Question: Do supply OEM or ODM?
Answer: Sure. Your logo can show on the products by printing,

4. Question: What's your quotation terms?
Answer: We accept EXW, FOB, CIF, CFR, DDP, etc. You can choose the one which is the most convenient or cost effective for you.

5. Question: How about the Shipping?
Answer: We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.


About Us
SUZHOU SWAN LAKE FELT CO., LTD. has been manufacturing textile products since 1996.
SWAN LAKE is the manufacturer with full in house capabilities of designing, developing and producing needle punched non woven fabrics, home textile carpets and industrial heat resistant felt. We recently have 6 sets of non woven production lines, 20 carpets production lines and 5 industrial felt production lines, 2 anti slip dotted machines (Chinese widest dotted machine).
SWAN LAKE is a leading producer and supplier of high quality needle punched non woven fabrics, our products have applied in home textile, civil engineering, transportation, construction, garment industry. We have over decades` experience in needle punched non woven fabrics production.


Packing & Delivery
Shrink Plastic bag/ Poly bag/ Carton/ Pallet.
Depend on the size of the carpet and the clients requirements.
OEM is Acceptable.
We usually suggest below 50kg by Express, from 50-250kg by Air, over 250kg by sea.
Within 500 square meters, we will arrange the delivery with 7 days after we receive the initial deposit.

Our Service

Free sample can be provided for quality evaluation.
Professional and experienced technical guidance and service can be provided.
For the order less than 50000 square meter, the lead time would be less than 7 days.

Looking for ideal Customized Printing Carpet Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the 3D Floor Carpet are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Digital Printing Carpet. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Printed Felt Carpet

Email to this supplier
  • *Subject:
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Communicate with Supplier?Supplier
Jo Xu Ms. Jo Xu
What can I do for you?
Contact Supplier